Doe mee met Zuid-Limburg inBeweging!

Zuid-Limburg inBeweging daagt u uit om slimmer te reizen. Bent u werkzaam bij één van de partners van Maastricht Bereikbaar of studeer je aan één van de onderwijsinstellingen in Maastricht?
Doe dan mee met Zuid-Limburg inBeweging!

Hoe werkt Zuid-Limburg inBeweging?


 1. Download TimesUpp

  Heeft u TimesUpp gedownload en uzelf aangemeld? Vul dan uw locaties in (straat én huisnummer).

 2. Meld aan bij inBeweging via 'Ik doe mee'

  Ga naar het menu en selecteer “Ik doe mee”. Klik vervolgens op “Ik ben nieuw” om u te registeren en bepaal uw doel. Als u voldoet aan de deelnamecriteria ontvangt u van ons een e-mail met bevestiging tot deelname.

 3. Kom in beweging!

  Gedurende uw deelnameperiode kunt u sparen voor punten en credits, die krijgt u voor elke dag die u slimmer reist. Elke rit levert u tijdens uw deelnameperiode punten op. Ook kunt u meedoen aan de 50-daagse Samen inBeweging challenge. Alle verdiende punten ziet u terug in TimesUpp (onder “inBeweging”).

 4. Verzilver uw credits!

  Heeft u uw doel behaald? Verzilver dan uw credits in onze webshop! Inwisselen kan vanaf eind september.

Ja, ik wil meedoen

Wat is TimesUpp?

TimesUpp is uw persoonlijke reisassistent en toont reistijden voor alle afspraken in uw agenda, tot wel 60 dagen van tevoren. Of u nu met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of lopend gaat. De app geeft een vertrekalarm als het tijd is om naar uw volgende afspraak te gaan. Rijdt u met de auto, dan houdt de app bovendien rekening met files op de weg. Vanuit TimesUpp kun u zich aanmelden voor Zuid-Limburg inBeweging onder "Ik doe mee".

Ga jij de uitdaging aan?

Gaat u de uitdaging aan?


U kunt meteen beginnen. Download TimesUpp, registreer bij 'Ik doe mee' en kom in beweging!

 

Apple App Store Google Play Store