Doe mee aan de Minder Hinder Challenge!

Door de werkzaamheden aan de Noorderbrug neemt de drukte rondom de Maasbruggen toe. Daarom dagen wij u en uw collega’s uit om mee te doen met de Samen inBeweging - Minder Hinder Challenge vanaf 19 juni 2017!

 

Tijdens de Minder Hinder Challenge kunt u een team vormen met collega’s. Gedurende 50 dagen daagt u elkaar uit om zoveel mogelijk ritten per fiets, OV of via een P+R te maken van en naar het werk. Zo heeft u minder last van de hinder en bovendien komt u fitter aan op uw locatie én draagt u bij aan duurzaamheid. Ieder teamlid verdient bovendien extra credits per rit en spaart zo nóg sneller cadeaus of cash tot wel €240,- bij elkaar!

 

Hoe doet u mee?

  • Stel vóór 19 juni een team samen met mededeelnemers van Zuid-Limburg in beweging (minstens 2 en maximaal 10 personen). Of daag collega’s uit die nog niet deelnemen!
  • Stel een ploegleider aan. Deze persoon meldt het team aan in de TimesUpp app voor de challenge. Ga hiervoor naar de tab Team binnen het inBeweging-menu.
  • Meld u als deelnemer van Zuid-Limburg in beweging aan bij het team. Druk op ‘sluit u aan bij een team’ en zoek de teamnaam die u ploegleider heeft opgegeven.
  • Kom in beweging! Gebruik je fiets, het OV en de P+R, en spaar 50 dagen extra credits!

 

Hoe meer mensen meedoen in een team, hoe leuker het is en hoe groter de kans om nummer 1 te worden in de ‘Samen in beweging-ranglijst’!