Samen inBeweging!

Heeft u de TimesUpp app gedownload en u aangemeld bij 'Ik doe mee'? Dan kunt u als deelnemer van Zuid-Limburg inBeweging nog sneller credits sparen met Samen inBeweging! 

Neem samen uw mededeelnemers deel aan Samen inBeweging. Een challenge van 50 dagen waarin u een team vormt met mededeelnemers. U daagt elkaar uit om zoveel mogelijk ritten per fiets, OV of via een P+R te maken van en naar het werk.  Ieder teamlid verdient extra credits per rit en spaart zo nóg sneller cadeaus of cash bij elkaar!

 

                        Hoe doet u mee met Samen inBeweging?

1. Stel een team samen met mededeelnemers van Zuid-Limburg inBeweging (minstens 2 en maximaal 10 personen). Of daag collega’s uit die nog niet deelnemen!

2. Stel een ploegleider aan. Deze persoon meldt het team aan in de TimesUpp app voor de challenge. Ga hiervoor naar de tab Team binnen het inBeweging-menu.

3. Meld u als deelnemer van Zuid-Limburg inBeweging aan bij het team. Druk op ‘sluit u aan bij een team’ en zoek de teamnaam die je ploegleider heeft opgegeven.

4. Kom in beweging! Gebruik uw fiets, het OV en de P+R, en spaar 50 dagen extra credits!

 

Hoe meer mensen meedoen in een team, hoe leuker het is en hoe groter de kans om nummer 1 te worden in de ‘Samen inBeweging-ranglijst’!

 

Meedoen aan de Samen inBeweging challenge? U krijgt via de TimesUpp app bericht wanneer een nieuwe challenge van start gaat!